Suntem mereu la dispoziţia ta: datorită reţelei noastre globale, există întotdeauna un partener BMW aproape de tine. Îţi oferim siguranţă maximă şi garanţia calităţii unor servicii excelente de întreţinere, reparaţii şi sfaturi, în timp ce personalul nostru specializat va avea pentru tine cele mai bune recomandari pentru serviciile care ţi se potrivesc.

BMW SERVICE.

Calitate, eficienţă şi inovaţie - trei avantaje majore oferite de centrul de service BMW, atât în prezent, cât şi în viitor. Încă dinainte ca un nou model BMW să intre în faza de producţie, inginerii noştri dezvoltă pentru acesta servicii şi concepte inovatoare. Scopul nostru este de a oferi service de cea mai bună calitate pentru automobilul tău BMW, alături de o experienţă de condus fără compromis.

Serviciile noastre includ:

Verificarea şi întreţinerea automobilului

Reparaţii mecanice şi electrice

Tinichigerie şi vopsitorie

Piese noi BMW Originale

BMW Service Inclusive

Recepţie activă în service


Află mai multe

ACCESORII ORIGINALE BMW.

Lasă-te inspirat de colecţia vastă de Accesorii BMW Originale şi asigură-te că automobilul tău este perfect echipat pentru orice călătorie. Descoperă soluţii inteligente de transport, opţiuni de divertisment şi echipamente pentru interior, precum şi colecţia de accesorii sportive M Performance. Toate Accesoriile BMW Originale au fost create special pentru modelul tău BMW, astfel încât acestea îţi vor oferi cel mai înalt grad de confort şi plăcere de a conduce.

Descarcă Catalogul pentru BMW Seria 1, BMW Seria 2, BMW X1 Descarcă Catalogul pentru BMW Seria 3, BMW Seria 4, BMW X3, BMW X4 Descarcă Catalogul pentru BMW Seria 5, BMW X5, BMW X6 Descarcă Catalogul pentru BMW Seria 6, BMW Seria 7 Află mai multe

BMW MOBILE CARE.

Eşti mereu pe mâinile experţilor: bucură-te de plăcerea de a conduce şi de un grad ridicat de siguranţă şi confort în automobilul tău BMW. Serviciul BMW de asistenţă în caz de accident sau de defecţiune se asigură că nu eşti singur în situaţiile de urgenţă. Tot ce trebuie să faci este să contactezi serviciul de asistenţă BMW în cazul unei defecţiuni: acesta va trimite un echipaj BMW Servicemobile sau va organiza o acţiune de asistenţă mobilă cu ajutorul partenerilor BMW. În anumite situaţii, beneficiezi de asemenea de rezervare la hotel sau de transport cu taxi.

Află mai multe

SETURI DE ROŢI & ANVELOPE ORIGINALE BMW.

Niciun alt accesoriu nu are un impact atât de puternic asupra manevrabilității și a siguranței precum roțile și anvelopele. Calitatea superioară a anvelopelor originale BMW a fost aprobată și premiată cu simbolul ”stea”, și potrivită perfect cu șasiul și alte caracteristici specifice fiecărui model BMW. Anvelopele originale BMW cu marcajul ”stea” îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate, design, performanță și siguranță, și includ o asigurare gratuită. Află mai multe despre această asigurare, despre tehnologia inovativă runflat și despre sistemul de control al presiunii în anvelope, precum și despre eticheta UE.

Sportiv, dinamic, încrezător - experimentează varietatea roților originale BMW și găsește modelul preferat cu ajutorul configuratorului online.
Inclusiv asigurare gratuită a anvelopelor timp de 36 de luni.

Configurator roti