BUCURĂ-TE PE DEPLIN DE EXPERIENŢA PREMIUM BMW,
APELÂND LA SERVICIILE BMW.

Ai ales automobilul tău BMW deoarece ai dorit experienţa premium care definește modelele mărcii germane. Aceste standarde nu se rezumă doar la plăcerea de a conduce sau la calitatea tipică BMW. Serviciile BMW asigură că întreaga experienţă a deţinerii unui automobil BMW este la standarde premium.
BMW te susţine să îi oferi automobilului tău cele mai bune servicii tehnice. Dacă deţii un automobil BMW cu vechime de până la 10 ani şi eşti la prima intervenţie la un service autorizat BMW Artizan din ţară, primești cadou un voucher în valoare de 350 lei pe care să îl foloseşti la următoarea ta vizită.

Voucherul cadou în valoare de 350 lei este acordat la prima intervenție într-un service autorizat BMW din cadrul Artizan şi are valabilitate 1 an.
Dacă la prima vizită la un service autorizat BMW din cadrul Artizan se efectuează schimbul de ulei, atunci primești odată cu voucherul de 350 de lei și acces gratuit timp de 2 ani la serviciile BMW Mobile Care în caz de defecțiuni tehnice.

Mai multe detalii despre BMW Mobile Care.
Voucherul poate fi transmis noului proprietar al mașinii, dacă automobilul este vândut în intervalul în care voucherul este valabil. Voucherul este transmisibil deoarece pe el este înscrisă seria de șasiu a automobilului.
Calitatea serviciilor BMW este superioară serviciilor independente, mulțumită profesionialismului tehnicienilor BMW și folosirii exclusiv a pieselor originale BMW și a aparaturii specializate.

PROGRAMEAZĂ-TE LA SERVICE.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Artizan te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

  Informații personale

  Maşina actuală

  Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

  În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW România S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către BMW Express Motors S.R.L. şi/sau BMW România S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW România S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

  Contact BMW Express Motors S.R.L., +40 729 333 311, contact@bmw-bistrita.ro, Politica de confidenţialitate online.
  Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  Această campanie este adresată oricărui automobil BMW înscris în România, a cărui vechime nu depăşeşte 10 ani.
  Voucherul cadou de 350 lei este oferit oricărui posesor de automobil BMW din România cu vechime de până la 10 ani, când acesta face prima vizită la un service autorizat BMW din ţară. Apoi, voucherul poate fi folosit de client la a doua intervenţie la un service autorizat BMW.
  Sunt luate în considerare doar intervenţiile de ordin tehnic sau de reparare a caroseriei, care implică şi costuri de manoperă. Nu se acordă voucherul şi pentru cumpărarea produselor de lifestyle sau a accesoriilor originale BMW, care nu includ şi costuri de montaj. De asemenea, voucherul poate fi folosit doar pentru intervenţii în service a căror valoare este de minimum 350 de lei plus TVA.
  Voucherul cadou este valabil 1 an şi poate fi folosit oricând pe parcursul acestui interval.
  Nu se acordă contravaloarea în bani a voucherului.
  Voucherul acordat la prima vizită poate fi folosit o singură dată. După ce este folosit, voucherul este reţinut la service-ul autorizat BMW unde s-a efectuat intervenţia tehnică.
  Întreaga reţea de service-uri autorizate BMW din România participă la campania “Welcome to BMW”.